MiniDSP - Dirac Series

Dirac är en svensk firma som gör världen kanske bästa algoritmer för att mäta och korrigera rumsakustik. Förutom i hifi och studiosammanhang används Dirac i bilindustrin där Rolls Royce, Bentley och BMW vill erbjuda ljud i referensklass i sina bilar.

MiniDSP är en Hongkong baserad firma som erbjuder en mängd hårdvaruplattformar för digital signal processering. Med de nya produkterna MiniDSP - Dirac Series kombineras kunskapen från båda firmorna till en toppenprodukt för hifi.

MiniDSP - Dirac Series säljs komplett med själva apparaten, en kalibrerad mätmikrofon och Dirac programvara. Eftersom programvaran installeras på köparens dator, registreras och aktiveras kan inte dessa produkter säljas med öppet köp och de går inte heller att låna hem och prova. 

Bor du i Göteborgsregionen kan en hemdemo ordnas. Då kommer jag hem till dig med in dator och programvara, mäter upp rummet och överför resultatet till hårdvaran. Därefter kan du själv utvärdera resultatet i några dagar. Det finns bypass läger så det är lätt att jämför före och efter Dirac.

En sådan hemdemo kostar 800 kr.

MiniDSP Fjärrkontroll
Fjärrkontroll till alla MiniDSP produkter. Perfekt för dig som kör MiniDSP rumskorrigering med...
175:-
MiniDSP PMIK-1 - Mätmikrofon för telefon/surfplatta
Gör din surfplatta eller telefon till ett avancerat mätlabb. PMIK-1 är en mikrofon med...
895:-
MiniDSP UMIK-1 - Mätmikrofon
* Leverans på väg hem. beräknas vara i Sverige 15/8.
1 395:-