Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.
  • Få alltid varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se

En aviavgift om 39 kr per köp. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen.

Klarna konto

Ibland är det bra att kunna betala i sin egen takt. Därför kan du som väljer delbetalningsalternativet Klarna konto själv välja hur mycket du betalar varje månad. För att göra den ännu tryggare, enklare och roligare för dig som väljer Klarna konto, är allt du behöver för att genomföra ett köp – ditt personnummer. Dessutom samlas alla köp genom betalsättet på en faktura.

Allmänna köpvillkor finns att ladda ner här.
I samarbete med Wasa Kredit AB har du som kund möjlighet att välja mellan flera förmånliga betalningsalternativ.
 
Betalningsfritt 3 eller 6 månader  
Gör ditt köp nu men betala först efter 3 eller 6 månader helt räntefritt! Efter perioden aviseras ditt köp på hela beloppet för en engångsbetalning.


Upp till 24 månaders räntefri delbetalning
Vi erbjuder 3-24 månader räntefri delbetalning på ditt köp. Du kan när som helst förtidslösa delbetalningen utan extra kostnader.

60 månaders delbetalning
Vi erbjuder även en delbetalning på lite längre tid, välj mellan 48 eller 60 månader. Du kan varje månad välja att betala in ett högre belopp än de aviserade och på så sätt förkorta återbetalningstiden, du har också möjlighet att när som helst betala in hela beloppet och på så sätt avsluta din delbetalning. Årsräntan är f n 6,95 % och är avdragsgill till 30 % i deklarationen.