Rörförstärkare och transistorförstärkare

Lyssnar du mest på klassisk musik eller hårdrock? Vad du än har i musikbiblioteket finns förstärkare som tar ljudet till nästa nivå.

Smaken är som baken, även när det kommer till förstärkare och även om vi har våra fötter djupt rotade i rörmyllan roar det oss att även kika på den senaste tekniken. Därför erbjuder vi en mängd tillverkare. Franska Devialet bjuder på nytänkande teknik och industridesign. Handtillverkade brittiska förstärkare har vi in från klassiska tillverkare som Naim och Rega. Prisvärd ljudkvalitet stavas Vincent. Söker du rörförstärkare av högsta rang så har vi EAR, de skapar helt brusfria, robusta rörförstärkare. Den långa listan av utomordentliga rör-märken fortsätter med namn som Airtight, AMR, Line Magnetic, Unison Research och Copland. Är du intresserad av det senaste i transistorteknik så har vi Tyska Progressive Audio som bygger klass A förstärkare med Kiselkarbidtransistorer, något dom kanske är ensamma om i världen!

Vi vill ha ett gott samarbete med dig som kund. Produkter från oss har hög standard och håller länge. När maskinerna väl går sönder är det både möjligt och värt att reparera dem. Se din nya förstärkare som en investering.

Förstärk din musik

Naturligtvis ska du få bästa möjliga ljudupplevelse. Därför vill vi hitta rätt produkt för ditt sätt att avnjuta musik.

Kommer du hit med ett öppet sinne tar du troligen en rörförstärkare med dig hem. Högklassig närvaro, klang och engagemang är bara några av deras fördelar. Den naturliga tonen och musikåtergivningen uppskattas av varje finsmakare. Rörförstärkare har fått en särskild plats i hjärtat på Akkelis Audio. När du hör deras fantastiska ljud kommer förmodligen även du bli frälst.

Kom gärna och provlyssna i vår butik på Von Utfallsgatan 1 i Göteborg. Du kan köpa din nya förstärkare här på hemsidan eller i butiken!