Våra högtalare

Låt ungdomens drömmar om dundrande musik gå i uppfyllelse! Vi säljer högtalare från en lång rad fantastiska märken. Supererfarna Focal, tyskutvecklade HECO eller engelska Graham med sina gubbiga högtalare och raffinerade teknologi är bara några exempel. Väldigt sällan spelar man musik i rum med perfekt akustik. Grundtanken hos svenska Larsen är att skapa högtalare till hifi-system som fungerar optimalt i vanliga hem.

Maximal ljudupplevelse

Vi har allt annat än ett horn i sidan till hornhögtalare. En riktigt välgjord sådan får inspelningar att låta som liveframträdanden.

Ljudupplevelsen känns genuin och luftig. Avantgarde Acoustic är den världsledande tillverkaren av den här sortens högtalare.

Transparensen och mellanregistret från elektrostathögtalare är helt enastående. Elektrostaternas starkaste sida är att återge sångröster helt klockrent och naturligt. En verkligt fängslande musikupplevelse ger Martin Logans högtalare.

Ska du köpa ett helt nytt ljudsystem kan aktiva högtalare vara särskilt intressanta, eftersom de kommer med inbyggd förstärkare. Länge användes de mestadels av proffs i studio. Nu kan även du lyssna på musik som om det vore ditt jobb. De här högtalarna kan pluggas in i din tv eller användas som datorhögtalare. Även i enklare hifi-anläggningar passar de fint.

Du är lika välkommen hos oss vare sig du helst lyssnar på Dire Straits, Metallica, Beethoven eller något helt annat. I vårt maffiga sortiment finns högtalare för varje musikälskare. Kika runt och se vad som tilltalar dig mest! Kontakta oss eller hälsa på i butiken om du vill diskutera musik eller provlyssna med egna öron!