Uppdatering jan 2016

Ny placering av systemet och nya högtalare, HECO Direkt har gjort att Galaxy 300B förstärkaren kan andas och spela ut än bättre.
Uppdatering våren 2013.


Nya högtalare, en större modell från ASV, ny förstärkare, en ny Audiospace Galaxy 300 och en ny cd, AMR CD-777.

.

I detta smakfulla hem finns inte en enda hårdrocksplatta. Välsjungande kvinnor, gärna country eller ”gubbrock” på låg volym är kriterierna för hur systemet ska spela.

Här stod tidigare ett par stora Usher högtalare, ett Bladelius slutsteg och ett Thule försteg. Det passade inte riktigt in i målbilden och med bytet till rör och andra högtalare föll bitarna på plats.

 

Högtalarkablarna kommer från Synergistic Research, ni vet varianten med aktiv skärm och blå lysdiod. Signalkablarna är SCAD Distinto och nätkablarna från Supra. Bänken är ett DIY projekt.

Cd-spelaren är en Raysonic CD-128, en spelglad apparat som fått mängder av fina recensioner, förstärkaren är en Audio Space Galaxy 88.

Systemet passar ändamålet perfekt. Det spelar riktigt bra och detta redan på låg volym. Vid besöket bjöds det dessutom på utsökt mat, lax, romsås, makrill och passande vin.

Högtalarna måste såklart berättas om. De kommer från tyska ASW, modellen heter Cantius 404 och är en liten goding som spelar klart större än sin fysiska storlek.