Det började med ett högtalarköp.............
Denna hifiresa har gått ganska snabbt. Det började med ett köp av vårt demoex av Marten Getz, den första pusselbiten för att ersätta det tidigare systemet från Hifi klubben.

Nya högtalare gav mycket välljud men avslöjade också brister i övriga delar av systemet och så började denna uppgraderingskedja.
Rörförstärkare föll denna kund på läppen så en LM-216 IA inhandlades och den uppgraderades rätt snart med nya rör från JJ Electronics. En matchande cdspelare från Line Magnetic, även denna röruppgraderad inhandlades samtidigt.

Ett begagnat Röcklinger PHA 1 riaa dök upp på akkelis fyndhörna och det fick bli startskottet på uppgradering av vinylriggen. Bergman Audio Magne med en ZYX R100 Yatra gjorde vinylriggen komplett.
Som synes är detta ett både elegant och färgstarkt hem, inte direkt bostadsannonsernas "ljust och fräsch - naket" stil. Alla möbler, mattor, mm, är valda med omsorg och eftersom här finsn färg gick det smidigt att integrera lite akustiklösningar. en tjock ryamatta skars till och fick sitta bakom högtalarna, ett drapperi kan dras fram bakom soffan, det finns ett tyg att hänga över TVn vid finlyssning. Enka åtgärder som ser bra ut och gör skillnad.

Det som hänt sedan bilderna togs är at tLM-216 förstärkaren numera är ersatt av en Audospace Ref 3.1 300B, en makalös kombination ihop med Marten Getz högtalarna.