I ett dedikerat musikrum på strax under 10 kvadrat står denna fina anläggning. Det låter och mäter klart mycket bättre än man kan ana med så liten yta. Väl möblerat, stor matta och gipsväggar är nog en del av förklaringen. "Litet men naggande gott" passar väl in här.

Förändringar har skett vintern 2010. Ett nytt rum har renoverats och lite nya komponenter har inhandlats. Det nya rummet är något större men i praktiken innebär det att sitta ytterligare lite närmare anläggningen men att finns gott om plats till sidoväggarna.

JJ 323 och Pioneer cd-spelaren finns fortfarande kvar. Högtalarna är numera att par Marten - Mingus III (Mårten Design) Ett par som byttes in i butiken och som denna kund köpte några dagar senare.
Skivspelaren är kvar men har kompletterats med ett RIAA steg från JJ Electronics.
Trots storleken på rummet (litet) så är akustiken bra och det förklaras med att det finns mängder av bokhyllor med skivor och böcker, en stor textilsoffa, växter och en tjock matta. En höjning av basnivån vid 68 Hz är det som spökar och ska åtgärdas.
Pioneer cd-spelaren har hottats upp med en extern DAC från Lite audio, en produkt Akkelis Audio köpte in ett gäng av. En oerhört prisvärd NOS dac.