Strax utanför huvudstaden finns denna fina musikanläggning där rör är väl representerade.
Det finns också lite DIY komponenter i form av bas/bredbandsabsorbenter (tvättkorgarna, fyllda med dämpmaterial) och bänken.

.
Centralt i systemet finns den integrerade förstärkaren Galaxy 34 från Audiospace.  Den är "upphottad" med EL34 rör från JJ/TAD och signalrör från Sovtec.

.
Förstärkaren ger 2*32 watt i ultralinjärt läge och det räcker gott och väl för att driva Martin Logan Electromotion högtalarna. Även de 2*16 watt som Galaxy 34 ger i triodläge räcker för det mesta till.

.
Skivspelaren är en Thoréns TD-321 som fått en Clearaudio Satisfy Satiné wood tonarm. Pickupen är en dynavector 17D3.

.
RIAA förstärkaren har även den rör, här i kombination med inbyggda stepup trafos. Det kommer från engelska EAR. Ovanpå ser man även skivklämman från Michell Engineering.

.
Det finns även en digital signalkälla, en Cambridge Audio BD751 mulitformatspelare. Kablaget kommer från PAD (Purist Audio Design), Museus av senaste Praesto version.
Elektrostathögtalarna är Martin Logans nya instegsmodell ElectroMotion, eller som de själva säger, "miniflaggskepp" eftersom de ger så mycket av Martin Logans ljudmässiga kvaliteter i ett mindre format.

.
Uppdatering - Januari 2010
En ny skivspelare med tonarm och PU har inhandlats.

.
Valet föll på en Michell Gyro SE med matchande Michell Technoarm. En klassiker som estetiskt inte lämnar någon oberörd och som ljudmässigt spelar riktigt bra.

.
Pickupen blev en Benz ACE Blue, en högnivå MC.

.