Här har hembio och hifi kombinerats på ett väldigt snyggt sätt och som grädde på moset har även mycket akustikreglering installerats. Detta har dock gjorts på ett väldigt estetiskt sätt. I detta hem spelas det mycket vinyl, gärna hårdrock och såklart tvättade med en Okki Nokki innan avspelning. Akkelis Audio har bidragit med högtalare, skivspelare, riaa, förstärkare och annat smått och gott.

Uppdatering i maj 2006 - Nytt hus
Ett hus har inhandlats och den akustikoptimerade lägenheten har blivit utbytt. Här gäller nya förutsättningar och nya utmaningar. Väggen bakom anläggningen är byggd för att vara en dämpvägg och det fungerar bra. Däremot är det lite närmare till sidoväggarna och lite närmare till soffan, något som gör det hela svårare.
Bakom soffan samlas böcker och vinylskivor som diffusorer/absorbenter. I hörnen står V-4 basabsorbenter från Svanå och i taket syns dämpning från Absolflex.
 
Uppdatering i april 2008 - Nya apparater
Som synes så har det tillkommit nya apparater i detta smakfulla hifi-hem. Rör har fått en central plats i återgivningen och vinylavspelandet har lyfts några nivåer. Akkelis Audio har återigen haft förmånen att vara huvudleverantör.
Slutsteget kommer från företaget SAC Thailand och modellen heter Glowmaster KT-88. Det är ett balanserat rörslutsteg på 2*70 watt. SAC Thailand finns tyvärr inte kvar i Akkelis Audios sortiment längre, det sista Glowmaster KT-88 hamnade i detta hem. Detta ex är för övrigt uppgraderat med JJ rör.

Skivspelaren kommer från tyska Clearaudio och är deras "Performance" modell. Den säljs som ett paket med det nya magnetlagret, med Satisfy-arm i kolfiber och med deras bästa MM pickup, Maestro Wood.
Vad som kanske inte syns på bilderna är att det även tillkommit signalkablage från engelska Chord.