Om man inte syns i hifi-världen så finns man inte. Annonser i all ära men det är på mässor man träffar mycket folk och får en chans att göra ett intryck med de produkter man representerar. Normalt sett är det mest distributörer som ställer ut på mässor men Akkelis Audio med sitt speciella utbud ser mässor som en bra möjligheten att på detta sätt visa upp sig för fler människor.

Klicka på bilden till vänster för att komma vidare till mer info och bilder från varje utställningstillfälle.

 
Sweetspot 2016
För sjätte året i rad ställde Akkelis Audio ut på Sweetspot hifimässa i Jönköping. Denna gång i större rum och med gäster från Tyskland i form av Armin Krauss och Peter Gabriel från Avantgarde Acoustics.
 

Sweetspot 2015
Sista helgen i april var det återigen dags för Sveriges mysigaste hifimässa - Sweetspot i Jönköping. Detta år ville vi visa upp "kärnan" i Akkelis Audio, dvs skivspelare, rörförstärkare och hornhögtalare.

 
Göteborg Ljud & Bild 2014
Årets mässa blev den största någonsin i Sverige med tre hotell och över hundra utställare. Akkelis Audio fans representerat i flera rum.
 
Newtech 2013 på Svenska mässan i Göteborg

Newtech är en inte en hifimässa utan en teknikmässa med audio som en del. Tanken med att ställa ut här var att försöka intressera nya människor för kvalitetshifi. Akkelis Audio fanns på tre ställen i samarbete med Transient Design, DLS och Tonkraft
 
Göteborg High End Show - September 2012
Andra helgen i september
 
Sweetspot 2012 - Jönköping
Den 21-22 april var det åter dags för hifimässa i Jönköping. Akkelis Audio och Transient delade (som så ofta på ett rum). Leben förstärkare, Burson DAC, Transient Design skivspelare och Martin Logan högtalare stod på programmet.
 
Göteborg High End Show - September 2011
Andra helgen i september var det återigen dags för hifimässa på Hotell Opalen. Akkelis Audio ställde ut i ett rum anpassat för Magnepans nya MG 3.7 högtalare. Det innebär ett rätt långt rum med en totalyta på ca 60 kvadrat.  Rummet var oftast fullt av besökare och många stannade länge.
 
Sweetspot 2011 - Jönköping i maj
I början av maj var det premiör för en ny hifi mässa - Sweetspot 2011, i Jönköping. Mässområdet bestod av små radhusliknande lägenheter. Smidit att lasta i och ur och som besökare att gå mellan. Akkelis Audio och Transient Design hade Sverigepremiär på elektronik från Slovakiska Canor Audio tillsammans med Buumenhofer högtalare och Dr Feickert skivspelare.
 
Go:teborg High End Show 2010 - Hotell Opalen
I mitten av september anordnades en mässa i centrala Göteborg där fokus var på högklassig tvåkanalshifi.
Akkelis Audio delade rum med finska distributören Tur Pex men hade även ett rum i samarbete med Transient Design. Audio Valve, B.M.C, ESA och Enerr presenterades för Göteborgspubliken.
 

Gignos hifimässa 2010 - Stockholm

I år var Gignos Hifi mässa åter tillbaks på Sheraton och återigen en stor mässa. Akkelis Audio ställde ut i samarbete med Transient Design, Vivid Audio och Entreq. Denna mässa hade vi ett rum på över 100 kvadratmeter med allt vad det innebar i form av nya utmaningar. Då helgen summerades var vi alla väldigt nöjda.

 

Malmö Hifi mässa 2009

Årets Malmömässa var ett samarbete mellan Transient Design som ställde upp med sin egen skivspelare, AMR elektornik och KingRex elektronik, Vivid Audio Sverige med de fenomenala högtalarna K1, Rock Solid hifi rack och Akkelis Audio som stod för riia förstärkare, försteg och monoblock från tyska Audio Valve. 

Samarbetet var lyckat med idel positiv respons.

 

Arkenmässan 2008

Denna Arkenmässa var det världspremiär för samarbetsprojektet mellan Akkelis Audio och XLNT Sound - SCAD. (Scandinavian Audio Design) Vi hade tilldelats ett rum på 14 kvadratmeter och för att få till välljud hade vi lånat in Bernt Janssons "basätare", ett slags aktiva antisubar.

Av responsen vi fått på olika internetforum efteråt så blev SCAD premiären särdeles lyckad.

 

Malmö hifimässa 2007

På Malmös trevliga hifimässa arbetade Transient Design och Akkelis Audio ihop med fokus på AMR:s fina elektronik. Utställningen blev oerhört lyckat där folk "vallfärdade" till vårt rum och där berömmen för "mässans bästa ljud" kom i en strid ström.

 

Gignos hifimässa 2007 - Stockholm

På Sheraton i Stockholm arrangeras varje år Gignos Hifi mässa. Samarbetet mellan Akkelis Audio och edonA som utställare fortsatte på denna mässa, varför ändra på ett välfungerande koncept?

 

Arkenmässan 2006

Första mässan som utställare för Akkelis Audio var Arkenmässan 2007, Nordens största Hifi mässa. Denna mässa inledde Akkelis Audio och edonA ett bra samarbete och mässan blev en succé för oss. Vår monter var oerhört välbesökt och många nya och goda kontakter knöts.