Det händer mycket i butiken, besök av tillverkare, distributörer, nya produkter, andra spännande produkter, minimässa, livemusik, mm. För att ha lite koll för egen del och för våra besökare så lägger vi ut vår planering av kommande events här.

En del händelser presenteras också, och ibland snabbare på Facebook, så håll alltså ögonen på Facebook, där händer saker nästan dagligen.


För den som vill ha lite mer informella nyheter och hifitankar så kan min blogg, Hifi Audiophila upplevelser vara värt ett besök. Bloggen - Klicka här (uppdateras inte så ofta)
3-4:e mars 2017 - Mårten Design - Mingus Quintet
Den senaste modellen från Marten är en makalös högtalare. Perfekta proportioner och bra storlek för vanliga hem, med diskant och mellanregister från toppmodellen och de senaste Acuton elementen som gör högtalaren helt faslinjär. Jörgen och Leif är gäster i butiken i två dagar med denna högtalare och matchande elektronik
1:a april 2017 - Yoav Geva från YG Acoustics
Nej det är inget aprilskämt, mannen bakom YG Acoustics kommer till butiken. vi spelar såklart på hans högtalare och han berättar gärna om hur långt han kommit i sitt mål att bygga världens bästa högtalare.