Det händer mycket i butiken, besök av tillverkare, distributörer, nya produkter, andra spännande produkter, minimässa, livemusik, mm. För att ha lite koll för egen del och för våra besökare så lägger vi ut vår planering av kommande events här.

En del händelser presenteras också, och ibland snabbare på Facebook, så håll alltså ögonen på Facebook, där händer saker nästan dagligen.


För den som vill ha lite mer informella nyheter och hifitankar så kan min blogg, Hifi Audiophila upplevelser vara värt ett besök. Bloggen - Klicka här (uppdateras inte så ofta)
21:a maj 2016
DA Design kommer och visar upp sina senaste högtalare. Anders var tidigare del i Engelholm Audio, men de har nu delat på sig och gör var och en egna produkter. Vi har inga direkta demotider denna lördag utan det blir att spela för de som kommer. Det är mer en visning och intressekoll från DA Designs sida.
1:a juni2016
Frode Olsen från Acoustic Tuning kommer till butiken för att dema Synergistic Research akustikfixare. De består av små klockor som placeras i rummet och i något fall av en svart låda. Det låter obskyrt, men vi bjuder in till detta event med öppet sinne. Vi kör demo på eftermiddagen, tre sittningar 3pm, - 5pm - 7pm.
10-11:e Juni 2016
Engelholm Audio kommer på besök och visar upp några av sina senaste skapelser. Per vill visa upp två system, ett med Devialet med stativarna Leto med sub Hades och en smart inställning på Devialet och ett system med stora golvarna Eos. Lite demo av hans Coda Feet  kommer också att ske och vem vet, det kanske går att fixa ett demoerbjudande på Coda Feet under helgen.
22:a juni 2016
Stylus Audio kommer med en representant från YG Acoustics och högtalaren YG Carmel 2. Främst för att vi i butiken ska få en känsla och provlyssning, men de kunder som kommer på besök denna dag får givetvis också provlyssna och tycka till.
17-18:e september 2016
Det är mässhelg i Göteborg. Arkenmässan är numera nedlagd men det är fortfarande mässa på två hotell i centrum.
Vi på Akkelis Audio anser att våra lokaler, med sex lyssningrum och rejäla ytor lockar till att göra en egen "minimässa" denna helg. Det blir en chans att visa upp våra lokaler för långväga besökare och att bjuda våra redan kända besökare på en bra show. 
Vi har en del tunga namn, utställare och produkter klara, några andra på G. Mer information kommer lite längre fram, men boka in ett besök hos Akkelis Audio denna helg, det kommer ni inte att ångra.
14-15:e oktober 2016
YG Acoustics - Sonus Concordia - demodagar
Världens kanske bästa högtalare (av allt vi hört) YG Acoustics presenteras lite närmare i butiken av Stylus Audio. Förra besöket slutade med att vi i butiken föll pladask för dessa makalösa högtalare och nu vill vi att fler får uppleva detta.
Vi kopplar ihop systemen med kablage från Sonus Concordia. Kabelguru Jokim Lundmark finns på plats för att berättar med om materialval, geometrier, mm.