• Betala tryggt med kort, förskott eller faktura via Klarna
  • Frågor? Ring oss! 031-211115

Magico A3 - Den nya referensen

Ibland dyker det upp en produkt som vänder upp och ner på saker och ting och Magico A3 är en sådan produkt. Magico A3 är byggd på ett så kompromissläst sätt i alla detaljer att man trots den höga prislappen får betrakta den som ett fynd, otroligt prisvärd.

Där många andra tillverkare bygger sina högtalare i MDF, fanerar den snyggt, använder modifierade standardelement, osv så gör Magico allt själva och på sitt unika sätt. Det innebär tex att lådan är byggd helt i 6061 T6 flygplansaluminium. Helt innebär här alla innerväggar, all stagning, alla yttersidor. Att knacka på en magico A3 är som att knacka på en sten, den är helt död. Lådan är sluten vilket ger en djup och väldigt välartikulerad bas.

Man gör också sina egna, unika, högtalarelement där man har en sandwich-kon i kolfiber som beläggs med Nanographen. Det ger extremt lätta, styva och tysta koner. Diskanten är av berylium. Alla magneter är av neodym.

Delningsfiltret har bara toppkomponenter och ger i kombination med de egna elementen  optimal frekvensomfång, minimalt med fasfel och intermodulationsdistortion. (rörelse)

Magico A3 är trots sin behändiga storlek en imponerande högtalare med ett frekvensomfång på 22Hz – 50 kH. Den tysta lådan gör att ljudet verkligen släpper och högtalaren "försvinner" och ljudbilden blir verkligen stor i bredd och djup.
Finishen är såklart perfekt och lägger man då ihop alla bitar så har vi en högtalare som levererar kvalitet och prestanda som få om någon annan kan göra i prisklassen.Finns givetvis för demo i butiken.