• Betala tryggt med kort, förskott eller faktura via Klarna
  • Frågor? Ring oss! 031-211115

Demodag tisdagen den 27:e oktober

Magico - Egen teknik, extrem prestanda!

Demodag med Covid 19 hänsyn!

Efter en vår och sommar som på alla sätt påverkat både vår privata tillvaro och vår butikstillvaro på ett sätt som vi aldrig kunnat föreställa oss har tillvaron sakta börjat gå tillbaks mot något som börjat likna ett normaltillstånd. Covid 19 finns fortfarande kvar och vi ska även fortsättningsvis visa hänsyn, tvätta händerna, hålla avstånd, inte samlas alltför många, alltför tätt.

Vi har nu planerat in en andra höstdemo där vi kraftigt kommer att begränsa antalet platser. Vi ställer upp 7 stolar med gott om luft mellan stolarna och stänger av den delen av butiken där demon pågår.
Nu till själva temat kring vår demodag.

Daniel Månsson från Audionord kommer att berätta om, och spela på Magicos  kritikerhyllade högtalare. Magico är en amerikansk tillverkare som inte gör som andra andra. Där andra bygger högtalare av fanerad MDF med standardelement från kända tillverkare bygger Magico sina högtalare i flygplansaluminium av bästa kvalitet. Man gör egna högtalarelement  av högteknologiska materialblandingar, mm, och med den nya A serien till en väldigt (i sammanhanget) konkurrenskraftig prislapp.Vi kör tre demopass för 7 personer vid varje sittning. Eftersom antalet platser är starkt begränsad behöver Du boka plats i förväg. Boka via mail eller telefon:

info@akkelisaudio.com

031-211115

Starttiderna som gäller är:

12:00 (6 platser kvar)
15:00
(7 platser kvar)
17:00
(7 platser kvar)


Välkomna!