• Betala tryggt med kort, förskott eller faktura via Klarna
  • Frågor? Ring oss! 031-211115

KEF LS60 Wireless - Ett komplett system

Superhet nyhet och en given succé, det är vår förutsägelse efter att ha hört KEF LS60.

KEF är en av få firmor som har lång erfarenhet, teknisk kunskap och egen tillverkning av högtalarelement och kabinett. Man kan därmed göra unika högtalarelement för just den modell man avser och man vet exakt vad högtalarelementet klarar av.

Kombinerar man denna kunskap med möjligheten att bygga en aktiv högtalare så kan man verkligen optimera och få ut max ur komponenterna i högtalaren. Ljudmässigt så blir det oftast väldigt mycket bättre än att köra en passiv högtalare med en "okänd" förstärkare.

KEF LS60 är modellen som släpps för att fira KEFs 60 års jubileum som högtalartillverkare.

Allt du behöver finns inbyggt. Du kan streama alla streamingtjänster via telefon eller surfplatta.

KEF LS60 Wireless hanterar också Spotify och Tidal Connect vilket innebär att du hittar KEF LS60 som uppspelningsalternativ i din Spotify/Tidal app.
Här finns en HDMI ingång om du vill förbättra TV ljudet och en analog RCA ingång om du vill koppla in en skivspelare.

KEF LS60 Wireless är högtalaren för den som vill ha makalöst bra ljud, maximal flexibilitet och användarvänlighet och som inte vill ägna sig åt byten och uppgraderingar. Den uppgradering man kan göra är att köpa riktigt bra strömkablar till sina KEF LS60, sedan är det klart, det är bara att njuta.

KEF LS60 är inte billig, den kostar 70 000 kr. Men man får extrem prestanda, maximal användarvänlighet och flexibilitet och man får det i ett väldigt elegant utförande. Vi anser detta vara ett riktigt fynd.

Senaste produkterna på Fyndhörnan